تلفات ویروس کرونا در اروپا از ۱۵۰ هزار نفر گذشته و شمار مبتلایان این بیماری در کشورهای مختلف این قاره از جمله انگلیس و آلمان، علیرغم نزولی شدن نمودار ابتلای روزانه، همچنان رو به افزایش است. اروپا و آمریکا همچنان اسیر طوفان کروناست
در برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، اسپانیا، بلژیک، کرواسی، اوکراین، هلند و تا حدودی بریتانیا از روز دوشنبه ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) برخی از محدودیتهای قرنطینه کاهش پیدا میکند.
بیشتر شاخصهای بورسی در معاملات امروز سبزپوش شدند. بازارها به شدت مشتاق شنیدن اخبار مثبت تری از پیشرفت های دارویی در زمینه مقابله با کرونا هستند. روند صعودی شیوع بیماری در آسیا، اروپا و آمریکا، کند و حتی در برخی از مناطق متوقف شده است.
در حال حاضر از نظر سرعت شیوع کرونا، از روسیه به عنوان کانون جدید شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا نام برده می شود. مسکو پایتخت روسیه بیشترین شمار مبتلایان به کووید-۱۹ را دارد.
شمار جانباختگان کرونا در ۲ کشور ایتالیا و فرانسه در ۲۴ ساعت گذشته کاهش چشمگیری داشت و به پایینترین حد در هفتههای اخیر رسید. از ۳ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۳۹۵ نفر مبتلا در جهان، همچنان آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس و فرانسه به ترتیب در صدر قرار دارند.
به دنبال افزایش شیوع ویروس کرونا و رسیدن موارد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ به بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر در اروپا خبرگزاری فرانسه نوشت: اروپا آسیب دیدهترین قاره در برابر کرونا است.
شمار مبتلایان به بیماری کووید 19 در جهان از 3 میلیون و 308 هزار نفر گذشت. با تداوم همهگیری ویروس کرونا، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و آسیایی امیدوارانه از روند کاهشی در تعداد مبتلایان و جان باختگان سخن می گویند. نخست وزیر روسیه هم به کرونا مبتلا شده است.
وزیر خارجه آلمان ۲۰ روز پس از اولین تراکنش مالی با ایران تحت سامانه مالی اینستکس، در کنفرانس خبری وعده داد که به زودی دومین تراکنش مالی با ایران تحت اینستکس انجام خواهد شد.
مرکز کنترل بیماری اروپا یکشنبه شب گزارش کرد که اینک در قاره اروپا بیش از یک میلیون ابتلای قطعی به کرونا و حدود 100 هزار کشته ناشی از این ویروس گزارش شده است. از 2 میلیون و 380 هزار مبتلا در جهان، آمریکا با 748 هزار مبتلا و حدود 40 هزار جانباخته در صدر آمار جهانی است.
شمار مبتلایان به بیماری کووید 19 در جهان از یک میلیون و 925 هزار نفر فراتر رفت. با تداوم همه گیری ویروس کرونا، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و آسیایی امیدوارانه از روند کاهشی در تعداد مبتلایان و جان باختگان سخن می گویند.
ویروس کرونا و بیماری کووید 19برغم آنکه همچنان در جهان قربانی میگیرد اما آنچه دولتها را در جهان پیش از فرا رسیدن سیر نزولی این بحران نگران کرده رکود بی سابقه اقتصادی است. کرونا همچنان در آمریکا و اروپا یکه تازی می کند. سازمان بهداشت جهانی نسبت به هجوم کرونا به آفریقا هشدار داد.
شمار مبتلایان به کووید 19 در جهان رو به افزایش بوده و تلفات این بیماری نیز همچنان دوند افزایشی دارد. شمار مبتلایان به کرونا در جهان در حالی از یک میلیون و ۵۱۸ هزار نفر فراتر رفته است که افزون بر ۴۰۰ هزار نفر آنها ساکن ایالات متحده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آنها نیز از کشورهای اروپایی هستند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بیش از ۴۰ واکسن بالقوه برای مبارزه با کرونا وجود دارد. با این حال هنوز هیچکدام از واکسنها وارد بازارها نشده اند و هم چنان روند آزمایشی را طی می کنند. هنوز رسماً هیچ دارویی بهعنوان درمانگر قطعی این بیماری معرفی نشده است.
شمار قربانیان شیوع بیماری همه گیر «کووید 19» در کشورهای مختلف جهان از 53 هزار نفر فراتر رفت. تاکنون بیش از یک میلیون و 16 هزار نفر نیز در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند. تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت از «افزایش استثنایی» آمار مبتلایان ابراز نگرانی کرده است.
دبیر کل سازمان ملل متحد، شیوع ویروس کرونا را بدترین بحران نوع بشر پس از جنگ جهانی دوم خواند. این ویروس با نفوذ به 203 کشور، تا بامداد امروز پنجشنبه، 937 هزار نفر را مبتلا کرده و جان بیش از47 هزار و 280 نفر را در سراسر جهان گرفته است. شمار بهبود یافتگان به 195 هزار نفر رسید.
در حالیکه طبق گزارش مقامهای چینی در شبانهروز گذشته در این کشور سه نفر در اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را از دست دادهاند که شمار جانباختگان در اروپا و آمریکا سیر صعودی گرفته است. بیش از ۲۰۰ کشور جهان تاکنون مورد هجوم کروناویروس قرار گرفته اند.